-0.7 C
Pristina
E martë, 29 Nëntor, 2022

Diaspora po vjen, 56 fluturime drejt Kosovës vetëm sot

Rekomandime

Diaspora e Kosovës nuk po pyesin për pandemi dhe po vijnë në vendlindje.

Përveç me vetura, shumë mërgimtarë ja kanë mësyrë edhe me aeroplanë drejt Kosovës.

Media ka siguruar listën e fluturimeve sot në drejtim të Kosovës. Vetëm gjatë ditës së sotshme janë realizuar 56 fluturime drejt Kosovës.

Ardhja e diasporës në Kosovë do të jetë një infuzion ekonomik për vendin, sigurisht do t’i bëjnë më të bukura edhe festat e fundvitit.

Më shumë artikuj

Të fundit