23.4 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Djaloshi 18-vjeçar kërkon ndihmën tuaj për shërim

- Advertisement -

Të rekomanduara

Gentrit Gashit i duhet ndihmë për trajtim në Turqi, numri kontaktues është 044-530-975.

I ndihmon babait në obligimet e shtëpisë.Madje Gentrit Gashin nga fshati Sllovi e Lipjanit nuk e pengon as problem shëndetësor që ka me shikimin për t’i dalë në krah babait të tij, Ismetit.

Intervenimi në njërin sy, para dy vitesh i shtoi atij shpresën se do t’i kthehet shikimi në syrin e majtë.Por trajtimi i Gentritit që bëhet në Turqi, është edhe i kushtueshëm.

Atij për të pestën herë i duhet të udhëtojë në Stamboll për të vazhduar trajtimin pas operimit.

- Advertisement -

Babai i Gentritit, Ismeti thotë se nuk ka mundësi financiare që të kryejë këtë udhëtim.Gashi thotë se edhe në të kaluarën pos ndihmës nga Ministria e Shëndetësisë, edhe bamirësit i kanë ndihmuar që Gentritit të mos i mungojë trajtimi.

18 vjeçari ka probleme me njërin sy prej I vogël.Babai I tij thotë se e gjitha ka filluar nga një ngritje e temperaturës që ai si fëmijë ka përjetuar, e që atij ia ka dëmtuar të pamurit.Gashi lut të gjithë ata që kanë mundësi t’i dalin në ndihmë atij që djali Gentriti të shërohet krejtësisht.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -