17.7 C
Pristina
Tuesday, June 6, 2023

Djaloshi që pas luftës luajti futboll me ushtarët britanikë dekorohet nga Ushtria Amerikane

- Advertisement -

Të rekomanduara

Nënoficeri i Forcës së Sigurisë të Kosovës, tetari Arjan Zabeli, përfundoi me sukses të lartë trajnimin “Advanced Infantry Marine Course“ në Bazën e Marinës së ushtrisë amerikane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Gjatë shkollimit, në Bazën e Marinës së ushtrisë amerikane në SHBA, tetar Zabeli në të gjitha fazat e trajnimit ka treguar paraqitje të shkëlqyer duke u renditur si njëri nga studentët me vlerësimet më të larta.

- Advertisement -

Për paraqitje të shkëlqyeshme dhe arritje të rezultateve të veçanta gjatë trajnimit për lidership në Shtetet e Bashkuara, tetari Arian Zabeli nderohet me çmimin “Gung Ho Award“, njofton Ministria e Mbrojtjes përcjellë Klan Kosova.

Sukseset e pjesëtarëve të FSK-së, si brenda ashtu edhe jashtë vendit, janë treguesit më të mirë për progresin të cilin po e arrin Forca e Sigurisë së Kosovës në krijimin dhe avancimin e kapaciteteve të përgjithshme.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -