E involvuar në rastin me hoxhën, Suzana Tahiri shfaqet edhe krahë Presidentit Thaçi

Fillimisht emri i saj u përmend si një nga modelet bukuroshe që u mbyll brenda mureve të spektaklit ‘Vip shpija’. Pas spektaklit, ajo ishte femra më e votuar e PDK-së në Vushtrri, e më pas u përmend kur edhe dha dorëheqje, me arsyen se kishte marr disa kërcënime.

Emri saj tani u përmend për rastin e hoxhës Sead Bejta. Ajo kishte qenë në një lidhje me hoxhën e përmendur, e duket se lidhja e tyre më pas kishte përfunduar keq, pasi kjo e fundit e kërcënoj atë me armë.

Ajo në faqen e saj në Facebook mban një foto bashkë me Presidentin Hashim Thaçi, por që më gjasë u realizuar derisa të dy ishin bashkëpartiakë.

Suzana Tahiri dhe Hashm Thaçi