18.9 C
Pristina
Monday, September 25, 2023

E ulët: I morën falas, por disa mitrovicas hudhin librat në bërllog

Rekomandime

Dje, pikërisht një ditë para se të niste viti shkollor, dikush ka zgjedhur t’i përbuzë librat.

- Advertisement -

Në një video të siguruar nga Reporteri.net, shihet kontejneri i mbushur me to. Ato ishin hedhur tek kontejnerët në afëri të Shtëpisë së Shëndetit.

Ato libra duken se janë të klasës 7 dhe 5, por nuk përjashtohet mundësia që të ketë edhe të tjerë.

- Advertisement -

Sidoqoftë, librat për klasët fillore që prej vitesh jipen falas dhe kthehen në shkollë pas përfundimit të vitit, pasi mendohet të përdoren nga të tjerët.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit