E vjedhin lopën dhe e fusin në veturë: Gjithçka regjistrohet nga kamerat

Kamerat e sigurisë shpesh xhirojnë shumë momente interesante që ju ndodhin njerëzve, e patjetër që xhirojnë edhe vjedhje të ndryshme që ndodhin në botë

Mirëpo ka edhe ndodhi qesharake që kap nga kamerat gjatë vjedhjeve të ndryshme.

Një vjedhje interesante dhe shumë qesharake është xhiruar në një vend të pa identifikuar, mirëpo që është kapur nga kamerat. Në pamje shihet një veturë që futet në oborrin e një shtëpie dhe më pas e vjedhin një lopë dhe e fusin në pjesën e pasme të veturës.

Këto pamje qesharake mund të i shikoni në videon e më poshtme.