E zbulon Tomë Gashi: Kjo ishte prova më e fuqishme se Astrit Dehari është vrarë

Tomë Gashi, avokati i familjes Dehari pas ekspertizës zviceran të pranuar nga familja e Astrit ka thënë se trupi i Astrtit ka qenë dëshmia kryesorë që ai ka qenë i vrarë.

Gashi është shprehur i bindur që Astriti është vrarë për shkak të përkatësisë së tij politike.

Trupi i Astrit Deharit ka qenë prova më e fuqishme që ka tregu që Astriti është vra – kush e ka kryer këtë sigurisht janë institucionet për ta dëshmuar dhe është e vërtetë që deklaratat e mija kanë qenë në raste të caktuara edhe politike sepse Astriti është vrarë vetëm për shkak të përkatësisë partiake, vetëm që ka qenë aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje”, ka thënë Gashi.

Mes tjerash, ai ka thënë se kush janë vrasësit është detyra e shtetit që ti gjejë dhe sigurisht ti dërgojë para drejtësisë – kjo prokurori deri tani ka pasur lloj-lloj deklaratash.