Saturday, July 20, 2024

Edhe një skandal nga BIK’u: Mishin e kurbanit e shpërndajnë me vetura që i bartin kufomat

- Advertisement -
- Advertisement -

Prerja dhe shpërndarja e mishit nga BIK për festën e Kurban Bajramit është bërë në mënyra të papranueshme.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shfrytëzoi mjetin e transportit për bartjen e kufomave për të shpërndarë mishin e kurbanëve nëpër familje.

 


Përfaqësues të BIK’ut në Prizren, i kanë thënë Klan Kosovës se kjo ndodhi për shkak se nuk kishin mundësi të tjera.

- Advertisement -

Për qytetarët kjo ishte e papranueshme, ata kanë thënë se rrezikohen nga përhapja e ndonjë epidemie.

Më poshtë Klan Kosova ka realizuar një video në lidhje me këtë.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura