Emocionuese! Vjen lajmi i shumëpritur nga Turqia për 15 vjeçaren e sëmurë rëndë që preku zemrat e krejt shqiptarëve

0
114

Është arritur me ne fund marrëveshja mes ministrisë shqiptare dhe spitalit publik në Stamboll, për vajzën shqiptare, Elonën 15 vjeçare e cila është e prekur nga një sëmundje e rrallë dhe orët për të janë shumë të rëndësishme pasi po lu fton me v d ekjen.

“Kam një lajm të mirë për të gjithë miqtë e interesuar për Elonën, 15 vjeçaren e prekur nga një sëmundje shumë e rrallë dhe e rëndë?

Vogëlushja po transferohet në këto momente në një spital të specializuar publik në Stamboll, nën kujdesin maksimal të autoriteteve dhe të një skuadre mjekësh specialistë, të ngritur enkas për të?

Uroj megjithë zemër që Elona të kthehet shëndosh e mirë në Tiranë❤️”, shkruan Rama në fb.