Femrës më të bukur në botë i “bien” reçipetat në rrugë

Kelly Brook është cilësuar si femra më e bukur në botë dhe kjo është vërtetuar edhe nga kërkuesit shkencor.

Edhe pse Brook shton apo humbet kilogramë herë pas here, ajo mbetet më e preferuara për format e saj.

Përmasat e prezantueses britanike janë 99-63-91 dhe Kelly nuk ka bërë asnjë ndërhyrje plastike.

Por, së fundmi ylli ka rrezikuar disi me veshjet, duke treguar më shumë se ç’duhet para kamerave.