Foto e rrallë, Hillary dhe Bill Clinton si studentë

Hillary Clinton dhe Bill Clinton është çifti i njohur nga e gjithë bota.

Javë më parë ata festuan përvjetorin e tyre të martesës, e fjalët romantike kushtuar njëri-tjetrit nuk munguan!

Hillary ka shkruar “44 vjet më pas dhe ai është në formë ende”, ndërsa bashkëshorti i saj Bill Clinton, i cili edhe është një mik i madh i shqiptarëve ka shkruar “Dhe pas 44 vjetëve, unë të shikoj me lumturi ashtu sikur të shikoja atëherë”.

Ata ishin së bashku edhe në Shkollën e Drejtësisë “Yale” më 1972, ku e kishin bërë edhe këto foto të këndshme.

President Bill Clinton with First Lady Hillary Clinton during the Congressional Medal of Freedom ceremony in the east room of the White house. Picture taken Wednesday, August 11, 1999. (AP Photo/Virginian-Pilot, LAWRENCE JACKSON)
Bill Clinton and Hillary Clinton Share a private moment, one of their last in the Oval Office on Jan. 11, 2001.