4.6 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Gazetarët nga Ukraina vizitojnë Prekazin dhe memoriaIin e famiIjes Jashari

Rekomandime

Ka ca kohë që disa gazetarë nga Ukraina gjenden në Kosovë për t’u strehuar për shkak të gjendje politike të rënduar në vendlindjen e tyre, shkruan portali Rajoni.org.

Sot ata kanë vizituar vendin më historik të Kosovës.

Mediet kanë siguruar edhe disa fotografi të tyre gjatë vizitës në Prekazin legjendar dhe memorialin e familjes Jashari./Rajoni.org/

Më shumë artikuj

Të fundit