Geci: Himnin e Ibrahim Rugovës do ta bëjmë kombëtar

Gani Geci ish pjesëtar i UÇK’së, ka thënë se Gjykata Speciale është e Kosovës.

“Gjykata Speciale është Kosovës, është votu në Kuvend me 84 vota pro as nuk e ka pru Beogradi as Brukseli”, ka thënë Geci.

Geci ka thënë se nëse Gjykata është bërë në Kuvend dhe duhet ta trajtojmë më ligje të Kosovës.

Tutje, Geci ka thënë se nësë LDK i fiton zgjedhjet do ta ndrrojnë himin e Kosovës.

“Si ti fitojmë zgjedhjet kena me ndrru himnin kombëtar kemi ba himnin e Ibrahim Rugovës, edhe himnin edhe flamurin si ti fitojmë votat e ndrrojmë”, u shpreh ai.