16.6 C
London
E martë, 26 Tetor, 2021

Gjen 7 mijë euro në rrugë dhe i kthen, i kishin rënë një babai që ia kishte dërguar djali nga jashtë

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Një kroate, Jasna Vrhovac ka gjetur në rrugë 7 mijë euro dhe ka lajmëruar në Facebook për vendin dhe shumën ku i ka gjetur, duke kërkuar pronarin të shkojë t’i marrë, para të cilat kanë arritur në duart e duhura.

Bëhet fjalë për një të moshuar, të cilit i kishte rënë zarf me paratë, e dërguara nga djali i tij nga Gjermania.

Djali i kishte dërguar paratë për të shlyer kredinë bankare për një shtëpi që e kishin në hipotekë. Paratë ishin në zarf në të cilin ishte shkruar vetëm “Për babain”.

Por Jasna ka shpërndarë këtë në facebook dhe më në fund është gjetur pronari.

- Advertisement -spot_imgspot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news
- Advertisement -spot_img