11.7 C
Pristina
Tuesday, March 5, 2024

Gjenden gjurmë që dëshmojnë praninë e shqiptarëve në Amerikën e Veriut që prej shekullit të 19-të

Rekomandime

Gjenden gjurmë që dëshmojnë për praninë e shqiptarëve në Amerikën e Veriut që prej shekullit të 19-të.

Në faqen “My Heritage” gjenden të dhëna për shqiptarin Sulejman Aliraj, lindur në Kaninë të Vlorës më 2 shkurt 1814 dhe ndarë nga jeta në Ottawa, Kanada në vitin 1869.

Informacioni plotësues jep një pllakë varri të vjetër me simbolin e shqiponjës dhe mbishkrimin “Rroft Shqipëria”.

Më shumë artikuj

Të fundit