Gjest shembullor: Prindërit pastrojnë ambientin pranë fushës së skuadrës prishtinase

Një veprim për tu përshendetur dhe shembullor vjen nga disa prindër kosovar. Ata kanë vendosur që të pastrojnë ambientin pranë fushës së skuadrës së 2 Korrikut, transmeton Gazeta Metro.

Përmes një postimi në faqen e tyre në ‘Facebook’, klubi i 2 Korrikut ka falenderuar prindërit që kanë pastruar sot ambientin pranë fushës së futbollit.

“Klubi i futbollit “2 Korriku” falenderon prindërit në foto të cilët pastruan ambientin pranë fushës së 2 Korrikut, gjest ky të cilin ne si klub e çmojmë shumë si dhe jemi mirënjohës ndaj të gjithë prindërve që kontribuan për pastrimin e ambientit” – ka shkruar klubi nga Prishtina.

Ndryshe, 2 Korriku poziconohet në vendin e 14’të në Ligën e Parë me 10 pikë, me bilanc prej 3 fitoreve, 1 barazim dhe 7 humbje.