21.3 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Gruas nga Gjakova në spital i thonë se është afër vdekjes: Kur u kontrollua në privat doli diçka tjeter

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një gruas në Gjakovë në spitalin rajonal të qytetit i thanë se është e sëmurë keq nga kanceri kur bëri analizat.

Por, kur u kontrollua në klinikë private, ajo nuk pati ndonjë sëmundje.

Diellza Ragomi u shokua kur pa rezultatet e analizave që i kishte bërë në spitalin rajonal të Gjakovës.

Asaj i është thënë se i është kthyer kanceri i gjirit, madje në shkallë shumë të lartë.

- Advertisement -

Mirëpo, tjera rezultate mori kur i bëri analizat në një isntitucion tjetër shëndetësor.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -