Haradinaj flet për një koalicion të mundshëm me PDK-në pas zgjedhjeve

0
99

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka folur edhe për atë nëse do të prishë marrëveshjen me PSD-në dhe arritjen e një koalicioni me PDK-në pas zgjedhjeve.

Ai gjatë emisionit Pressing në T7 ka hedhur poshtë mundësinë e një Qeverie PAN 2.“Ky koalicion s’ka pasur gjasa të jetë asnjëherë, por ka ndodhur një herë. Por nuk ka logjikë për t’u kthyer.

Rruga për të qenë bashkë me PDK-në është këputur.

Unë e kam çuar AAK-në dhe PDK-në në shtëpi. Kjo është hera e parë që dikush ka çuar të gjithë në shtëpi, me dorëheqjen time”, tha Haradinaj.