Haradinaj tregon ku e sheh Kosovën në vitin 2030

0
120
Ramush Haradinaj

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, në debatin “Talk The Talk” të mbajtur sot ka folur se ku e sheh Kosovës dhjetë vitet e ardhshme.

Ai ka thënë se konsolidimin e brendshëm duhet me pas proces të vazhdueshëm.

“Duhet të ketë për qëllim standardet e shtetit ligjor, arsimin dhe ekonomnë. Mund të kemi target standardet e BE-së. Duhet me përmbyllë subjektivitetin ndërkombëtar”, ka deklaruar Haradinaj shkruan Reporteri.net.

Ai ka thënë si objektiv primar mbetet anëtarësimi në NATO dhe më pas në OKB, dhe kjo sipas tij do të ishte arritura e Kosovës në subjektivitetin ndërkombëtarë.