Hisen Berisha pëson debakël në qytetin e tij, ja sa vota mori në Gjakovë

Komandanti i Koshares, Hisen Berisha, njeriu më i përfolur pas aderimit të tij në PDK, ka dështuar keq në qytetin e tij të lindjes.

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Kadri Veseli, është kandidati më i votuari në komunën e Gjakovës.

Ai ka marrë 2787 vota, kurse pas Veselit më i votuari është kryetari i degës së PDK-së në Gjakovë dhe kandidati për deputet, Hajdar Beqa, i cili ka marrë 2237 vota. Pas tij renditen Butrin Batalli, Ramadan Hoti e Hisen Berisha ka marrë vetëm 745 vota.