13.9 C
Pristina
E hënë, 11 Korrik, 2022

Ia dhuroi asaj një biçikletë kur ishte fëmijë refugjatë, e mahnitshmja ndodh pas 29 vitesh

Rekomandime

Saddam Hussein refugjat kurd dhe Mevan Babakar refugjate nga Armenia ishin takuar 29 vite më parë në një kamp në Zwolle të Holandës.

Gjatë qëndrimit në kamp, Saddam i kishte dhuruar një biçikletë atëherë pesë vjeçares Mevan. Ajo e kujton atë moment si një nga kujtimet më të mira në jetë dhe që e kishte bërë me lot.

Me një cicërimë në Twitter, dy miqtë e rastësishëm kanë komunikuar pas 29 vitesh. Pasi kontaktuan, Saddam e Mevan kanë lënë një takim të përbashkët.

“Ishte sikur të shihje një anëtar të familjes që nuk e kishit parë në një kohë të gjatë” ka thënë Mevan Babakar.

Më shumë artikuj

Të fundit