-3.1 C
Pristina
E martë, 7 Shkurt, 2023

Kapiteni i Policisë së Kosovës diplomon në Akademinë e FBI

Rekomandime

Besim Hasani, kapiten nga Policia e Kosovës, është një nga të diplomuarit në Akademinë e Federal Bureau of Investigation (Zyra Federale e Hetimeve) në Quantico.

Në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës 227 në atë akademi, drejtori i FBI, Christopher Wray i’a dorëzoi diplomën Hasanit.

Me këtë rast krenare është ndjerë edhe ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku.

“Mu bë zemra mal kur para shumë mysafirëve të zgjedhur, u thirr emri i Besimit dhe i Kosovës.”

Postimi i plotë:

Ndjenjë e pafund krenarie sot teksa isha mysafire në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës 227 në Akademinë e FBI në Quantico.

Besim Hasani, kapiten nga policia e Kosovës, ishte një nga të diplomuarit nga ky insitucion elitar.

Mu bë zemra mal kur para shumë mysafirëve të zgjedhur, u thirr emri i Besimit dhe i Kosovës.

Krenari kur pashë Drejtorin e FBI Christopher Wray tek ia dorëzon diplomën kapitetit tonë.

Më shumë artikuj

Të fundit