Kjo është vetura luksoze e Leonora Jakupit

0
285

Leonora Jakupi ka ekspozuar veturën e saj luksoze, gjë që nuk e ka bërë asnjëherë në jetë.

Stili i saj gjithmonë ka qenë shumë i diskutuar dhe shumë në hap me kohën sidomos 5 vitet e fundit.

Sa i përket jetës së saj private ajo e ka mbrojtur hermetikisht, por kohëve të fundit po thuhet se është në lidhje me një figurë shumë të njohur, emri i të cilit nuk është zbardhur ende.

Leonora ka treguar veturën e saj BMW, çmimi i të cilës kap shifrën 120 mijë euro, veturë kjo të cilën e kishte bjerë edhe Tayna para disa javëve.