Kjo është vetura speciale e Erdoganit në Beograd

Vetura e presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan ka zgjuar vëmendje të madhe në Beograd.

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan është duke qëndruar për vizitë në Beograd.

Por, vëmendje të madhe mori vetura e tij.

Një limuzinë e presidentit turk duket vërtetë e jashtëzakonshme, raportojnë mediat serbe.

Siç dihet, veturat e presidentëve të shumë shteteve janë shpeshherë të komentuara në rrjetet sociale dhe në publik.

Çmimet e tyre janë të larta por edhe karakteristikat janë të veçanta, e sigurisht se edhe tek rasti i asaj të Erdoganit nuk ka përjashtime.