21.3 C
Pristina
Monday, June 5, 2023

Ky është çmimi i dronit që përdori Amerika ndaj Iranit

- Advertisement -

Të rekomanduara

MQ-9 Reaper i cili ndryshe njihet edhe me emrin “Predator B” është droni me të cilin Shtetet e Bashkuara të Amerikës ekzekutuan drejtuesin e forcave të QUDS, Qasem Soleimani.

Në internet ka të dhëna të shumta për një mjet të tillë luftarak që konsiderohet si prej më të sofistikuarve.

Përkthyer në gjuhën shqipe “Reaper” i bije “korrës” apo “makinë korrëse”.

Kosto e përgjithshme e të gjitha pajisjeve përbërëse të MQ-9 Reaper kap shifrën 15.9 milionë dollarëve.

- Advertisement -

Ndërsa i gjithë programi për ndërtimin e një droni të tillë ka kushtuar 11.8 miliardë dollarë.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -