Saturday, July 20, 2024

Ky është rezultati në sondazhet e mediave ndërmjet Albinit e Vjosës, njëri kandidat më mirë të mos hyjë fare në garë

- Advertisement -
- Advertisement -

Që nga dita kur janë shpallur zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe janë bërë publike kandidaturat për kryeministër, shumica e mediave kanë publikuar sondazhet me pyetjen se kënd do ta votonin për kryeministër.

Gara në këto sondazhe është zhvilluar mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit. Bazuar në rezultatet e tyre, në me shumë se 10% në secilin prej tyre ka dominuar Albin Kurti.

- Advertisement -

Të gjitha rezultatet janë publikuar në Facebook, nga faqja “Përkrahësit e Albin Kurtit”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura