23.9 C
Pristina
Sunday, April 14, 2024

Lajmërojeni menjëherë Policinë e Kosovës, nëse e shihni këtë person

Rekomandime

Policia e Pejës po e kërkon Bashkim (Arif) Sokolin, 54 vjeç nga Gjakova, i pandehur për vrasje të rëndë dhe vrasje në tentativë.

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, ka lëshuar kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

- Advertisement -

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)
039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
E-mail adresa: [email protected]

- Advertisement -

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit