4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

LISTA/ 10 kandidatët e Listës Serbe që janë në radhë për t’u bërë deputetë

Rekomandime

10 deputetët e Listës Serbe kanë dorëzuar zyrtarisht mandatet e tyre.

Sy subjekt në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 ka garuar me 20 kandidatë. Në listën e pritjes janë 10 të ardhshmit që sipas procedurave do të mund të betohen si deputetë.

Më poshtë është lista e plotë, me deputetët që kanë dorëzuar mandatet [me të kuqe] dhe ata që janë në radhë [me të gjelbër]:

Lista Serbe ka marrë vendim që të tërhiqet nga të gjitha institucionet e Kosovës, përfshirë qeverinë, parlamentin, komunat. Gjithashtu serbët janë duke u tërhequr nga gjyqësori, policia, administrata.

Më shumë artikuj

Të fundit