Luftë në Kuvendin e Serbisë, deputetët serbë përleshen me njëri-tjetrin

0
237

Një incident ndodhi në Parlamentin serb pasi deputeti nga partia Dvero Bosko Obradovic dhe Ivan Kostic hynë në seancë për të shprehur pakënaqësinë që autoritetet serbe nuk po reagonin ndaj miratimit të Ligjit për Lirinë Fetare në Mal të Zi.

Obradoviç dhe Kostiç u përleshën me deputetin e nga partia Aleksandar Martinoviç, pas së cilës pasoi një përleshje e përgjithshme.

Obradoviç hyri në auditor me një pankartë që thoshte, “Milo hajdutë, ne nuk ju japim kishatë”, dhe filloi të sulmoi Vuçiqin, por asgjë nuk mund të dëgjohej në transmetim sepse mikrofoni ishte fikur.

Për më shumë shikojeni pamjet: