2.2 C
Pristina
E premte, 2 Dhjetor, 2022

Masat e reja/Trafiku Urban në Prishtinë me njoftim

Rekomandime

Për shkak të masave të reja, lëvizja e kufizimit është rritur për një orë, Trafiku Urban në Prishtinë ka dalë me një njoftim.

Sipas këtij njoftimi, autobusët e trafikut urban do të qarkullojnë nga ora 06:00 deri në orën 20:00.

Ndërsa lejohen vetëm 25 udhëtarë në autobus.

Ky është njoftimi i plotë:

Zgjatja e orarit të qarkullimit deri në ora 20:00

Sipas Vendimit të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes, autobusët e NPK “Trafiku Urban” Prishtinë do të qarkullojnë çdo ditë nga ora 06:00 deri në orën 20:00, deri në ndonjë vendimi tjetër nga institucionet përgjegjëse.

Vlen kufizimi gjatë pandemisë max. 25 udhëtarë/autobus.

Vendose maskën për ta mbrojtur vetën dhe të tjerët!

Për më shumë sqarime, të kontaktoni Qendrën e Thirrjeve përmes telef & Viber:

045 10 11 22; 045 10 11 23; 045 10 11 28

Më shumë artikuj

Të fundit