Mërgimtarja humb unazën e martesës në Prizren, kushdo që e gjen ka shpërbim!

0
128

Gjërat e humbura rrallë herë i kthehen prapa pronarit.

Së fundmi, një mërgimtare nga Kosova pretendon se i ka humbur unaza e martesës, dhe kushdo që e gjen atë ajo do t’i japë një shpërblim.

“Përshendetje vajza!

E kam ni lutje per ndihme: e kam humb unazen e marteses para dy-tri jave ne kosove. Si duket ne prizren kur isha nje dit me familje. Ju lutem nese dikush e ka gjet tme lajmrohet. Ka shperblim te madh, se esht kujtim i dasmes dhe isha shum e lumtur nese me kthehet.”, ka shkruar ajo.