Mesazhi kërcënues i Agim Ademit: Thuaj atij trashalluqi t’i paguaj paratë, përndryshe fëmijët e tij janë në rrezik

Kryetari aktual i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, kishte kërcënuar me jetë përmes një mesazhi telefonik familjen e Dritëro Kadollit, mesazh ky që u dërgua nga shteti i Zvicrës.

Agim Ademi ishte zbuluar nga EULEX se ka kërcënuar familjen e Dritëro Kadollit, ky i fundit madje vet e kishte pranuar se ka dërguar vet mesazhin.

Në mesazhin kërcënues me jetë drejtuar familjes Kadolli, mesazhi direkt kishte të bënte me djalin e tij, i cili ndryshe njihet me nofkën ‘Guri’, të cilin Agim Ademi në mesazhin e tij e quante ‘trashulluqi’.
“Thuaj atij trashalluqit se duhet ti paguajë paratë, përndryshe fëmijët e tij, veçanarisht Guri janë në rrezik”, transmeton Gazeta Metro.

Ky ishte mesazhi kërcënues i Agim Ademit në drejtim të Dritëro Kadollit, ku u zbulua nga përgjimet e Prokurorisë së Eulexit, përgjime këto që do të publikohen në Metro.

Agim Ademi kishte pranuar se ky mesazh ishte dërguar nga vet ai, krejt kjo kishte të bënte me dhurimin e veturës për Sabri Hamitin, ish-kryesuesin e Kuvendit të Prishtinës nga radhët e LDK’së.

Në natën e Bajramit, nga 13-14 gusht kishin filluar kërcënimet pa ndalur nga Agim Ademi dhe shoku i tij Muharrem Rama për Dritëro Kadollin.
Muharrem Rama i kishte dhënë afat deri në orën 17:00 se nëse nuk do të përmbushej premtimi nga ana e Kadollit për Sabri Hamitin e LDK’së, vetëm njëri nga ta do të kishte vend në Prishtinë.

“Ose duhet të sjellë veturën ose paratë dhe nëse nuk i bënë këto deri në ora 17:00 vetëm për njërin nga ne do të ketë vend në Prishtinë”, thuhej në kërcënimin e Ramës ndaj Kadollit, transmeton Gazta Metro.

Por, Kadolli nuk mundej t’ia përmbushte premtimet Ademit dhe Ramës, ai i kërkoi shtyrje për shpërblimin me veturë ndaj Sabri Hamitit, por doli të jetë fatale për të.

Muharrem Rama i shkoi në zyre Kadollit, ku e e sulmoi fizikisht duke i shkaktuar lëndime trupore dhe thyer dhëmbët, pasi ky i fundit nuk dhuroi veturën për Sabri Hamitin.
Jo vetëm nga rrahja, kërcënimet ndaj Kadollit u rritën nga këta dy të fundit me mesazhe në telefon dhe takime në restorante dhe para banesës së tij në Prishtinë.

Ky ishte mesazhi kërcënues i Agim Ademit në drejtim të Dritëro Kadollit, ku u zbulua nga përgjimet e Prokurorisë së Eulexit, përgjime këto që do të publikohen në Metro.

Agim Ademi kishte pranuar se ky mesazh ishte dërguar nga vet ai, krejt kjo kishte të bënte me dhurimin e veturës për Sabri Hamitin, ish-kryesuesin e Kuvendit të Prishtinës nga radhët e LDK’së.

Në natën e Bajramit, nga 13-14 gusht kishin filluar kërcënimet pa ndalur nga Agim Ademi dhe shoku i tij Muharrem Rama për Dritëro Kadollin.
Muharrem Rama i kishte dhënë afat deri në orën 17:00 se nëse nuk do të përmbushej premtimi nga ana e Kadollit për Sabri Hamitin e LDK’së, vetëm njëri nga ta do të kishte vend në Prishtinë.

“Ose duhet të sjellë veturën ose paratë dhe nëse nuk i bënë këto deri në ora 17:00 vetëm për njërin nga ne do të ketë vend në Prishtinë”, thuhej në kërcënimin e Ramës ndaj Kadollit, transmeton Gazta Metro.

Por, Kadolli nuk mundej t’ia përmbushte premtimet Ademit dhe Ramës, ai i kërkoi shtyrje për shpërblimin me veturë ndaj Sabri Hamitit, por doli të jetë fatale për të.

Muharrem Rama i shkoi në zyre Kadollit, ku e e sulmoi fizikisht duke i shkaktuar lëndime trupore dhe thyer dhëmbët, pasi ky i fundit nuk dhuroi veturën për Sabri Hamitin.
Jo vetëm nga rrahja, kërcënimet ndaj Kadollit u rritën nga këta dy të fundit me mesazhe në telefon dhe takime në restorante dhe para banesës së tij në Prishtinë.