Mjeku australian shëron fëmijët kosovarë (VIDEO)

Një mjek australian e ka marr epitetin e heroit nga fëmijët kosovar.

Ky kirurg është e 12-ta herë që vjen vullnetarisht për të operuar vogëlushët në Qendren Klinike dhe Universitare të Kosovës.