Motrat Ismaili artiste të vërteta për ‘Halloween’

Halloween vitet e fundit po festohet edhe në Kosovë, ndërsa në botë kjo festë kthehet në garë midis VIP-ave për kostumin më të bukur, pas nuk mbesin as fytyrat publike në trojet shqipfolëse.

Për ta shënuar këtë festë në mënyrë simbolike, janë maskuar edhe motrat e njohura Ismaili: Mbretëresha e muzikës shqipe Adelina Ismaili dhe këngëtarja Zanfina Ismaili.

Duket se ato kanë goditur me përzgjedhjen, pasi janë komplimentuar shumë nga fansat e tyre.

Halloween u përhap në Kosovë pas viteve ’2000, duke ardhur e u bërë më shumë konkrete, kryesisht e festuar nga të rinjtë.

 

View this post on Instagram

 

Halloween 2019 with @adelinaofficiel /Pulp Fiction me as Mia Wallance(Uma Thurman) and sissy like pagan witch

A post shared by ???? ??. (@zanfina.ismaili) on