Në këtë fshat të Kosovës ka mbetur vetëm një familje

0
193

Fshatrat shqiptare që janë afër kufirit me Serbinë po boshatisen si pasojë e kushteve të rënda ekonomike

Mungesa e shkollës, rrugës dhe ujit janë disa nga faktorët që kanë ndikuar që pothuajse shumica e banorëve të Llaushës së Podujevës të ikin nga fshati.

Familja Imeri nga Llausha ka mbetur e vetme në këtë fshat, ata thonë se nuk do t’i lëshojnë shtëpitë e tyre, por duan që udha e tyre të asfaltohet.

Më poshtë keni një video ku kryefamiljari i kësaj familje flet për RTK.