Nënkryetari i AAK-së i bashkohet PDK-së

0
112

Nënkryetari i degës së AAK-së dega në Vushtrri, Rrahim Tahiri ka dhënë dorëheqje nga të gjitha funksionet e partisë. Këtë e ka bërë të ditur vetë ai duke ka thënë se i është bashkuar PDK-së. ”

Nga sot, nuk jam anëtar dhe simpatizant i AAK-së. Por, me tërë fuqinë time do ta mbështes Partinë Demokratike të Kosovës PDK, partia e cila ka vlera dhe premton të ardhme të ndritshme për vendin, popullin e mbi të gjitha për fëmijët tanë!”, ka shkruar ai.

Shkrimi i plotë: Të nderuar qytetarë të Vushtrrisë!.

Sot, me datë 03.09.2019, për shkaqe objektive dhe mospërputhjes së interesave të qytetarëve vushtrrias me atë të partisë së AAK-së, jap dorëheqje të parevokueshme nga detyra e nënkryetariit të AAK-së, dega në Vushtrri.

Nga sot, nuk jam anëtar dhe simpatizant i AAK-së. Por, me tërë fuqinë time do ta mbështes Partinë Demokratike të Kosovës PDK, partia e cila ka vlera dhe premton të ardhme të ndritshme për vendin, popullin e mbi të gjitha për fëmijët tanë!

Nga partia e AAK-së dega në Vushtrri tërhiqen 5 nëndegë Strofc, Bequk, Gllavotin, Bivolak dhe Zhilivodë, dhe jemi në pritje të largimit edhe disa nëndegë tjera. Me respekt Rrahim Tahiri!