14.6 C
Pristina
Wednesday, September 20, 2023

Ngjarje “historike” në Mitrovicë: Shekulli XXI, vendosen semaforët në qytet

Rekomandime

Ballina Lajme Ditore Ngjarje “historike” në Mitrovicë: Shekulli XXI, vendosen semaforët në qytet
LAJME DITORE
Ngjarje “historike” në Mitrovicë: Shekulli XXI, vendosen semaforët në qytet
September 6, 2019 16 0

- Advertisement -

Sot janë funksionalizuar semaforët nëpër pikat kryesore të qytetit të Mitrovicës.

Kjo gjë u bë e ditur nga Komuna e udhëhequr nga Agim Bahtiri, të cilët kanë qenë theksuar se kjo u bë për të sjell siguri në trafik, shkruan Reporteri.net

“Në kuadër të prioriteteve në përmirësimin e jetës së qytetarëve, Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë ka përfunduar me implementimin e projektit për vendosjen e semaforëve në qytetin e Mitrovicës.Semaforët janë vendosur në tri pikat më kryesore të qytetit tek ish-hotel Adriatiku, vendkalimi i hekurudhës (rruga “Shemsi Ahmeti”) dhe stacioni i Autobusëve”, thonë Komuna.

- Advertisement -

Sidoqoftë, Mitrovica kishte qenë për disa vjet pa semaforë, ani pse disa të tillë ishin vendosur që moti.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit