11.2 C
Pristina
Friday, March 24, 2023

Ngjarjet që iu paraprinë tensioneve në veri

Rekomandime

Katër komunat veriore të Kosovës, Mitrovica e Veriut, Zveçani, Zubin Potoku dhe Leposaviqi, kanë mbetur pa përfaqësuesit serbë në institucionet e Kosovës

Në këto komuna të banuara kryesisht nga qytetarët serbë, dhanë dorëheqje zyrtarët policorë, kryetarët e komunave si dhe administrata lokale, por edhe prokurorët, gjyqtarët dhe stafi administrativ gjyqësor.

Por, çfarë ndikoi në rritjen e tensioneve dhe largimin e serbëve nga institucionet e Kosovës?

Më shumë artikuj

Të fundit