Saturday, July 20, 2024

Një person bllokohet në trenin në ecje dhe tërhiqet zvarrë, si e shpëtoi polici hero

- Advertisement -
- Advertisement -

Një veprim heroik me anë të së cilit i shpëtoi jetën një personi.

Vikul Kumar është polici hero, i cili i shpëtoi jetën një 45-vjeçari në stacionin e Hyderabad, Indi.

Burri u rrëzua në tentativë për të zbritur shumë shpejtë në ndalesën e trenit, por mbeti i bllokuar dhe u tërhoq zvarrë prej tij, teksa treni nisi të ecte.

- Advertisement -

Ministria e Transportit e publikoi videon e shpëtimit, ku fatmirësisht çdo gjë u mbyll më së miri.

Pasagjeri shpëtoi vetëm me disa lëndime të lehta, ndërkohë që nuk dihet fati i tij, nëse do të kishte vazhduar të tërhiqej zvarrë për shumë më gjatë.

- Advertisement -

Një person bllokohet në trenin në ecje dhe tërhiqet zvarrë, si e shpëtoi polici hero on Vidnews.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura