Një person gjenë para në Prishtinë, kërkon pronarin t’ia kthejë ato

Sot, gjatë mesditës një i ri ka gjetur një shumë të parave në qendër të Prishtinës.

I njëjti, përmes një grupi të mbyllur në Facebook ka bërë njoftimin duke kërkuar që personit që i kanë humbur të lajmërohet tek ai, shkruan Indeksonline.

“Sapo e gjeta një shumë të pareve në rrugë afër qendrës në Prishtinë…nëse e dini kujt i kanë humb, ju lutem më shkruani në privat lokacionin dhe shumën e saktë.”, ka shkruar Kujtim Salihu nga llogaria e tij.