13.6 C
Pristina
Friday, June 9, 2023

Njeriu me maskë frikëson fëmijët në shkollë

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një burrë kishte vënë një maskë kështu edhe i kishte frikësuar fëmijët e vegjël të cilët ishin në shkollë.

Fëmijët të cilët duken se ishin të vegjël kanë mbetur të tmerruar nga personi me maskë.

Familjarët e fëmijëve kanë treguar se tani po i përcjellin në shkollë fëmijët e tyre pasi që ata kanë frikë të shkojnë vetëm.

Policia po ashtu ka treguar se kanë rritur patrullimet në atë zonë, ‘Po zhvillohet një hetim i plotë për tu siguruar që ta identifikojmë individin e përfshirë’ tha Policia

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -