13.5 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Ligji për Paga shkon në Kushtetuese

- Advertisement -

Të rekomanduara

Avokati i Popullit sapo i është drejtuar Gjykatës Kushtetuese për Ligjin e Pagave, raporton Express.

Lajmin për Express e ka konfirmuar zëdhënësi i Kushtetueses, Veton Dula.

- Advertisement -

“Në Gjykatën Kushtetuese sapo është parashtruar kërkesa përkitazi me Ligjin për pagat nga Avokati i Popullit”, ka thënë Dula

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -