4.6 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Nuk është Zvicra, kjo pamje fantastike vjen nga një fshat i Kosovës

Rekomandime

Fotografi Faton Ajvazi ka shkrepur një fotografi mahnitëse.

Nëpërmjet dronit ai ka realizuar foto nga lartë të një pjese të fshatit Busavatë të Kamenicës.

Ngjyrat e vjeshtës dhe asfalti janë paraqitur në mënyrë perfektë.

Kjo foto është bërë share edhe nga Image of Kosova, faqe që promovon bukuritë natyrore të shtetit të Kosovës.

Më shumë artikuj

Të fundit