8.1 C
Pristina
E premte, 7 Tetor, 2022

Nxënësi përshëndet mësuesin e shokët e klasës, shkon në Gjermani

Rekomandime

Këtë vit shumë nxënës kanë braktisur shkollat, ku bashkë me familjet ua kanë mësyrë vendeve të perëndimit për një jetë më të mirë.

Thuajse çdo ditë, mësuesit përcjellin nxënësit e një karrige në klasë mbetet bosh.

Moment edhe me emocionues e i rëndë është kur nxënësit e tjerë bëhen rresht dhe përshëndetin shokun e klasës që po largohet nga shkolla.

Me një moment të tillë u ballafaquan nxënësit e shkollës fillore “Ndre Mjeda” në Rakosh të Istogut.

Sic shihet në këtë video, kujdestari i klasës, profesor Gani Arifaj përcjellë nxënësin nga klasa e tij.

Derisa, nxënësit e tjerë po e përshëndesin duke i uruar atij të mira në vendin ku po shkon, Gjermani.

Ndërsa, edhe lotët nuk munguan kur nxënësi përqafoi mësuesin e përshëndeti për herë të fundit shoqërinë e klasës.

Më shumë artikuj

Të fundit