-0.6 C
Pristina
E martë, 31 Janar, 2023

Pas kërkesës së deputetit Bajçinovci, zjarrëfikësit sigurojnë ndihmë prej 1 milion euro

Rekomandime

Pas kërkesës së deputetit të VV-së, Mefail Bajqinovcit, është miratuar amendamenti për pagesën prej 100 eurove për rrezikshmërinë e zjarrfikësve.

Bajqinovci ka uruar zjarrëfikësit, përmes një postimi në Facebook, shkruan Indeksonline.

Të dashur zjarrfikës,

Urime votimi i amandamentit për “Kompensimin e zjarrfikësve për orë shtesë dhe rrezikshmëri”, me buxhet në shumë prej 972,000.
I gëzuar që iniciativa nuk më dështoj edhe pse ishte hera e parë

Më shumë artikuj

Të fundit