Për çështje sigurie Taylor Swift vendos kamera në pjesë e poshtme të trupit

0
129

Pas ngacmimit seksualisht, Taylor Swift ka siguruar veten me kamera.

Taylor Swift ka vendosur të siguroj veten me duke vendosur kamera në pjesën e poshtme të trupit pas skandalit që i ndodhi në vitin 2013 me një Dj, shkruan lajmi.net.

Këngëtarja kishte akuzuar Dj David Mueller për ngacmim seksual, dj gjatë një koncerti i kishte futur dorën artistes në fundin e saj dhe në padinë e ngritur Swift kishte fituar gjyqin.

Ndaj këngëtarja tregoi se tani e tutje, ekipi i saj i mbrojtjes do të vendosë kamera të drejtuara qëllimisht në pjesën e poshtme të trupit të saj, në rast të ndonjë ngacmimi të ketë prova të mjaftueshme.