9.6 C
Pristina
Saturday, April 6, 2024

Polici i Kosovës i propozon martesë të dashurës pak minuta pasi diplomon në akademinë policore

Rekomandime

Një prej kadetëve që diplomoi dje në Akademinë Policore, menjëherë pas përfundimit të ceremonisë i ka propozuar martesë të dashurës.

- Advertisement -

Bëhet fjalë për kadetin, Ardit Musa. Në videot që ka siguruar Express, shihet ai teksa i propozon të dashurës me uniform të Policisë.

- Advertisement -

Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici.

- Advertisement -

Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici. Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të të policisë së Kosovës, drejtori i përgjithshëm i policisë, Rashit Qala tha se Policia është një organizatë strukturuar mirë me të gjitha kapacitetet organizative, pajisje teknologjike dhe kapacitete njerëzore profesionale.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit