Polici serb i Kosovës konsumon birra gjatë orarit të punës

0
102

Një polic i Kosovës nga radhët e Komunitetit serb, është fotografuar duke konsumuar alkool, gjatë orarit të tij të punës.

Gazeta Blic, ka siguruar një fotografi, ku shihet i veshur në uniformë të Policisë së Kosovës, dhe duke konsumuar birra në një lokal.

Një dëshmitar në ato çaste, në kushte anonimiteti i ka thënë Gazetës Blic, se polici ka filluar edhe të dehet nga konsumimi i tepruar i alkoolit.