13.2 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Presidenti i falë tre të burgosur, ja kush janë ata

- Advertisement -

Të rekomanduara

Tre të burgosur janë falur nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Dekreti për faljën e tyre është nxjerrë me 27 nëntor.

Të burgosur kanë qenë të dënuar për vepra të ndryshme penale.

Ngarkohet Ministria e Drejtësisë të ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij dekreti.

- Advertisement -

Dekreti:

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -