18.9 C
Pristina
Monday, September 25, 2023

Prishtinë, nesër mbyllet një rrugë për qarkullim të automjeteve

Rekomandime

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim të mërkurën dhe të enjten.

- Advertisement -

Sipas komunës, kjo rrugë do të jetë e pakalueshme për shkak të sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësi Rajonal “Prishtina”.

“Të mërkurën e të enjten, me datën 14 e 15 gusht, rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” .

Luten qytetarët që e qarkullojnë këtë rrugë, të bëjnë devijimin e rrugës gjatë këtyre dy ditëve”, thuhet në lajmërimin e Komunës së Prishtinës.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit